Am pregatit pentru carnati de iepure 11 iepuri de 6 luni cu greutatea intre 4.5 si 5 kg (hibrizi). Dupa dezosare am ramas cu 23 kg carne + 4 kg maruntaiele (ficat, inima , rinichi) + 3 kg de carne ramasa pe oase , pe care am fiert-o si am curatat-o de pe oase pentru drob.
Carnea de iepure am amestecat-o cu aceasi greutate de carne de porc. Au iesit 62 m de carnati in mate de oaie. O minunatie. Anul viitor o sa fac doar din carne de iepure la care adaug doar grasime de porc.
mai bine de un sfert din carnatii iesiti, i-am bagat la congelator ( cruzi) pentru fiert. Daca doreste cineva sa afle si ce condimente am folosit, va stau la dispozitie.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: lucyanooo
Mesaj:
lucyanooo
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.