309 poze   32002 vizite

Carnati de iepure

Am pregatit pentru carnati de iepure 11 iepuri de 6 luni cu greutatea intre 4.5 si 5 kg (hibrizi). Dupa dezosare am ramas cu 23 kg carne + 4 kg maruntaiele (ficat, inima , rinichi) + 3 kg de carne ramasa pe oase , pe care am fiert-o si am curatat-o de pe oase pentru drob.

Carnea de iepure am amestecat-o cu aceasi
greutate de carne de porc. Au iesit 62 m de carnati in mate de oaie. O minunatie. Anul viitor o sa fac doar din carne de iepure la care adaug doar grasime de porc.

mai bine de un sfert din carnatii iesiti, i-am bagat la congelator ( cruzi) pentru fiert.
Daca doreste cineva sa afle si ce condimente am folosit, va stau la dispozitie.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.