309 poze   32050 vizite

Culinar

Friptura de iepure la cuptor cu ciuperci si sos de rosi
...


O friptura plina de savoare, frageda, suculenta, cu un sos bogat cu vin si ciuperci, o combinatie de exceptie !

Ingrediente:

1-2 kg carne de iepure
250 -500 gr ciuperci taiate
200 - 300 gr suc de rosii
200 ml vin rosu
8-10 catei usturoi
masline , sare, piper, cimbru ...

Mod de preparare :

Se curata carnea , se spala si se aseza in tava unsa cu untura .
Inainte de a o aseza in tava se imaneaza cu catei de usturoi , apoi se adauga ulei , sare, piper, cimbru, maslinele ... apoi se complecteaza cu apa , se bagat tava la cuptor dupa 30 minute se scoate tava si se adauga vinul si ciupercile , se baga din nou tava la cuptor 30 min , dupa se scoate tava si se adaugat sosul de rosi , se bagat tava la cuptor si se scoate tava cand carnea sa rumenit , in rest un deliciu ...
3 californieni
3 californieni
20151215_152511
20151215_152511
20151215_153209; 3 hibrizi de calif  fluture de 5 luni. Dupa taiere au rezultat cate 2,1 kg pe carcasa.
20151215_153209
20151215_153200
20151215_153200
Iepure la cuptor.; 3 jumatati de iepure la cuptor. Partile din spate au devenit o pastrama delicioasa.
Iepure la cuptor.
Iepure afumat
Iepure afumat
Iepure afumat
Iepure afumat
Friptura de Ied.
Friptura de Ied.
2 iepuri la tava.
2 iepuri la tava.

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.